Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

14-5-2021
Opzeggen, graag voor 1 juni
 

Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 en hopen op een ‘normaal’ seizoen. Een seizoen met competities voor alle leden, met publiek langs het veld en het clubhuis gebruikt voor een versnapering en ontmoeting !

 

Onze club groeit gestaag en daar zijn we enorm trots op, maar opzeggingen horen er elk jaar ook gewoon bij. We zien natuurlijk niemand graag gaan, maar mocht je wel op willen zeggen doe dit dan uiterlijk voor de deadline van 1 juni 2021

Opzeggen doe je door een mailtje te sturen naar [email protected]. Geef svp dan ook aan waarom je opzegt, als bestuur kunnen we daar wellicht wat mee.

Het Bestuur
 

10-5-2021
Centraal Schriftelijke Examens in aantocht....
 
Nog een week en dan beginnen vanaf 17 mei de centraal schriftelijke examens weer voor in ieder geval alle leerlingen van het VMBO, HAVO en VWO. Keihard blokken, korte nachtjes, zweten in gymzalen en schooltassen aan een vlaggenmast, iedereen heeft vast zo zijn eigen herinneringen 😉. 

Via deze weg willen we dan ook de volgende leden echt héél veel succes wensen met de laatste loodjes van hun opleiding:

Esmee Oude-Breuil - VMBO
Britt Lubbers - VWO
Isis Turkstra - VMBO
Marthe Jansman - VWO
Mei-Lynn Spreeuw - VMBO
Flore Fortunati - MBO
Lisette Veurink - VMBO
Marte Ypma - VWO
Quincy Lok - VWO
Sanne Hijmans - VMBO
Kim Hartholt - HAVO
Emma ten Have - VWO
Tatum Staarman - VMBO
Yoluba Jurjens - MBO
Demi Boes - VMBO
Iris Berkel - VWO
Emma Klunder - VMBO
Ilvy Scholten - VWO
Nine Smudde - VMBO

Dames, zet 'm op!!
 

23-4-2021
KNHB zet definitief een streep door de competitie....
 
Vandaag heeft de KNHB besloten om alle competities voor dit seizoen te annuleren (KNHB besluit competities te beëindigen). De routekaart, zoals onlangs gepresenteerd door het kabinet, biedt onvoldoende mogelijkheden om überhaupt nog iets van een competitie af te kunnen wikkelen. 

Het is jammer dat dit besluit is genomen, maar aan de andere kant goed dat er nu duidelijkheid is. Hoe en op basis van welke criteria teams aan het begin van volgend seizoen worden ingedeeld is echter nog onduidelijk, we zullen dit proces uiteraard namens jullie nauwgezet volgen.

Tevens zullen we als club doorgaan met het aanbieden van trainingen voor alle teams. Daarnaast zullen we interne wedstrijdjes blijven organiseren én, wanneer dat weer is toegestaan, zoveel mogelijk lokaal iets organiseren met de ons omringende clubs.

Want het adagium "zoveel mogelijk mogelijk maken" blijft ons uitgangspunt!

het bestuur