Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

22-9-2018
Nieuwe LISA app beschikbaar.....
 

Onlangs heeft LISA een nieuwe LISA app gelanceerd die nu voor iedereen, IOS en Android gebruikers, te downloaden is vanuit de betreffende app store of automatisch zal worden geupdate. Hieronder staan de grootste wijzigingen vermeldt. Weet echter dat nog niet alles gelijk vlekkeloos verloopt en dat er gaandeweg de tijd dus nog wat "bug fixes” doorgevoerd moeten worden. 

Belangrijkste is dat je, nadat je de app hebt geinstalleerd, opnieuw zult moeten inloggen. Mocht je je inlogcode kwijt zijn, dan kun je die opnieuw aanvragen door een berichtje te sturen naar [email protected]

We hopen dat de nieuwe app daadwerkelijk de verbeteringen gaat brengen die zijn beloofd en waar ook wij als club behoefte aan hebben.

Groet, Ruud


De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app zijn:

 • een nieuw design, met ondersteuning van de meest recente telefoons
 • doorgeven van presentie op familie-niveau
 • direct kunnen doorgeven van presentie in de timeline
 • het kunnen toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs)
 • het kunnen verbergen van bepaalde teams in de timeline
 • meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de timeline
 • betere overzichten van recente uitslagen

Wat zit er nog niet in?

Een aantal functionaliteiten zijn nog niet beschikbaar:

 • de gastlogin. Je moet dus inloggen met je lidnummer en wachtwoord (zie hieronder)
 • hockey.nl-nieuws
 • push-notificaties
 • bierpot-beheer en takenbeheer.

In de eerst volgende update worden deze zaken ook toegevoegd.

Hoe kan ik inloggen? 
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je terugvinden op de contributie-nota van de club. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.

Mocht je nog meer vragen hebben over de app, dan kan je de meeste informatie terugvinden op
www.lisa-is.nl/nieuwehockeyapp. We zullen de komende weken ook via de site laten zien wat je met de app zoal nog meer kan doen. 

 

5-8-2018
Oprichting Dames 1 een feit.....
 
Met trots kunnen we melden dat MHCO vanaf aankomend seizoen, na vele jaren van afwezigheid, weer in het bezit is van een heus Dames 1 (D1) team. Samen met Anouk Huizing, afgelopen seizoen speelster van MA1, hebben we genoeg enthousiaste speelsters gevonden om een team in te kunnen schrijven.

Hiermee is echt een lang gekoesterde wens van de club in vervulling gegaan, eentje waarmee we hopelijk nog langer leden aan ons kunnen binden of nieuwe kunnen aantrekken.

D1 zal op de zondagen te zien zijn op het veld. We zullen uiteraard ons uiterste best doen om de speelschema's van Veteranen en D1 op elkaar aan te laten sluiten, zodat de hockey-zondag op de club ook weer een goed gevuld programma bezit.

Mocht je trouwens nog iemand kennen die mogelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn om zich bij dit team aan te sluiten, meldt dit dan dmv een reactie op dit bericht of een mailtje naar [email protected]

het bestuur
 

16-7-2018
Prins Sport nieuwe kledingleverancier MHCO!
 
Nadaat we de afgelopen jaren Reuvers te Zwolle als clubsponsor voor onze kleding, sokken en andere aanverwante hockey zaken hebben gehad, zijn we tot groot genoegen afgelopen week met Prins Sport te Ommen een langdurige verbintenis aangegaan. Beide partijen zijn zeer verheugd dat we sinds lange tijd weer lokaal terecht kunnen voor alle zaken op het gebied van hockey. Reuvers zijn wij zeer erkentelijk voor de afgelopen jaren, zeker op het moment toen Telstar failliet ging en we uit de brand zijn geholpen met een grote hoeveelheid reeds bestelde trainingspakken. Reuvers richt zich sinds dit jaar op andere sporten dan hockey, waardoor er een natuurlijk moment ontstond om met een andere partij een nieuw contract aan te gaan.

 

Afgelopen week is tussen Prins Sport en onze club het een en ander geformaliseerd. Het betreft een voor beide partijen mooie en langdurige overeenkomst, waar we als club in ieder geval erg gelukkig mee zijn. Binnenkort wordt de website van MHCO uitgebreid met een webshop, waarmee onze leden direct MHCO benodigdheden kunnen bestellen, bedrukken etc. Een hele mooie en welkome aanvulling. We kijken als bestuur in ieder geval uit naar een vruchtbare samenwerking!

 

Goede zomervakantie en tot in het nieuwe seizoen op het hockeyveld,


Het bestuur

 
Agenda


Hockey.nl