ALGEMEEN

16-7-2018
Prins Sport nieuwe kledingleverancier MHCO!

Nadaat we de afgelopen jaren Reuvers te Zwolle als clubsponsor voor onze kleding, sokken en andere aanverwante hockey zaken hebben gehad, zijn we tot groot genoegen afgelopen week met Prins Sport te Ommen een langdurige verbintenis aangegaan. Beide partijen zijn zeer verheugd dat we sinds lange tijd weer lokaal terecht kunnen voor alle zaken op het gebied van hockey. Reuvers zijn wij zeer erkentelijk voor de afgelopen jaren, zeker op het moment toen Telstar failliet ging en we uit de brand zijn geholpen met een grote hoeveelheid reeds bestelde trainingspakken. Reuvers richt zich sinds dit jaar op andere sporten dan hockey, waardoor er een natuurlijk moment ontstond om met een andere partij een nieuw contract aan te gaan.

Afgelopen week is tussen Prins Sport en onze club het een en ander geformaliseerd. Het betreft een voor beide partijen mooie en langdurige overeenkomst, waar we als club in ieder geval erg gelukkig mee zijn. Binnenkort wordt de website van MHCO uitgebreid met een webshop, waarmee onze leden direct MHCO benodigdheden kunnen bestellen, bedrukken etc. Een hele mooie en welkome aanvulling. We kijken als bestuur in ieder geval uit naar een vruchtbare samenwerking!

Goede zomervakantie en tot in het nieuwe seizoen op het hockeyveld,

10-6-2018
MD1 kampioen...!!

Ze waren het al een week, kampioen, maar afgelopen zaterdag is dit ruimschoots gevierd na afloop van de wedstrijd tegen Twente. Ook deze werd in stijl afgesloten met een 11-0 overwinning. Er was een hoop publiek op afgekomen dat heeft kunnen genieten van weer een mooie wedstrijd.

Na afloop is het team zelfs op de platte wagen gehesen en door Ommen heengereden. Een traditie bij voetbal die wellicht ook wel gemeengoed gaat worden bij ons.

Volgend jaar zullen de meiden het taaier gaan krijgen in de C's, maar voor nu zijn we trots op dit team en het succes dat ze allemaal hebben bereikt.

Bijlage: DSC_3421.JPG

10-6-2018
JB1 kampioen.....!

Ook JB1, in navolging van MD1, was al een week verzekerd van het kampioenschap, maar afgelopen zaterdag was er voor publiek nog niets ingeboet aan strijdlust. De mannen hebben ervoor moeten knokken, want de winst hebben ze niet op een presenteerblaadje aangereikt gekregen. Met een einduitslag van 6-4 is het team van Jan van den Berg uiteindelijk ongeslagen de competitie doorgekomen, een prestatie van formaat.

Jongens B wordt volgend jaar Jongens A, eens kijken of de punten weer zo "makkelijk" worden verdient. Voor nu zijn het kampioenen en daar zijn we trots op!