Sponsor worden 
Wilt u ook Mixed Hockey Club Ommen sponsoren?

De Mixed Hockey Club Ommen is een groeiende club waar teamwork en plezier centraal staan. In haar ruim dertigjarige bestaan wil de club zich continu vernieuwen en een gevoel van saamhorigheid creëren. MHCO is sinds drie jaar gevestigd op een compleet nieuw sportpark in een jonge wijk met veel jeugd, vooral in deze groep stijgt het aantal nieuwe leden dan ook sterk. Als vereniging zien wij ons zelf daarom ook als een leerschool, de jeugd krijgt niet alleen training in het sportieve aspect maar leert bijvoorbeeld ook sociale omgangsvormen. Daarmee wordt een basis gelegd voor de maatschappij waarin zij opgroeien. 

De club is ook gehecht aan haar vele vrijwilligers. Naast de leden zelf, steken graag hun armen uit de mouwen voor de vereniging, ook ouders en overige buitenstaanders dragen graag hun steentje bij. Er is zo in de loop der tijd een grote hockeyfamilie ontstaan die het warme gevoel van de club onderschrijft, onderhoudt en uitdraagt.

Wij denken dat u als bedrijf graag geassocieerd wil worden met een dergelijke familie en kan tevens uw steun gebruiken. Dankzij een groeiend aantal evenementen waaronder schoolhockey en de bedrijvencompetitie zal uw naam lokaal vaak onder de aandacht gebracht worden. Tevens hebben onze hockeyteams tegenstanders die in een groot gedeelte van Noord-Oost- en Oost-Nederland gehuisvest zijn. Een groot gebied waar uw bedrijf dus ook onder de aandacht gebracht wordt.

Naast regionale bekendheid verkrijgt de sponsor ook een naamsvermelding op het nieuwe sportpark Westbroek te Ommen. De sponsor heeft de mogelijkheid veel mensen te bereiken met een keuze uit verschillende advertentie-uitingen. Als dank voor uw participatie organiseert de Mixed Hockey Club Ommen een speciale dag ter ere van al haar sponsoren. Als u onze club wilt sponsoren bent u er verzekerd van dat u geassocieerd wordt met een fantastische hockeyclub.


Al met al denken wij als club veel normen, waarden en doelstellingen te hebben
die net als bij vele bedrijven zowel in sociaal als sportief opzicht gelden.


U sponsort niet alleen, u sponsort samen met de beste bedrijven. 

Enkele bekende namen, nationaal en regionaal, 
mogen wij trots aan uw voorstellen als belangrijke MHCO-sponsoren.Mixed Hockey Club Ommen kent drie typen sponsoren: hoofd-, excellent- enclubsponsor.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Rabobank investeert al jaren in verschillende takken van sport op landelijk en regionaal niveau. Tevens is Rabobank al jaren hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. De hoofdsponsor committeert zich middels een financiële bijdrage voor een periode van drie jaar. De hoofdsponsor wordt behandelt als een Excellentsponsor en heeft daarom recht om gebruik te maken van alle sponsormogelijkheden.

Excellentsponsor
De excellentsponsor neemt deel aan meerdere sponsormogelijkheden. Hierbij valt te denken aan het volledige sponsoraanbod óf drie van de vier aanbiedingen. Een Excellentsponsor kan ook er voor kiezen bijvoorbeeld meerdere borden en/of advertenties te willen afnemen. Hotel de Zon, Koggel reclame en autobedrijf Dunnewind zijn al jaren excellentsponsor.

Clubsponsor
Clubsponsors zijn bedrijven die aan één sponsoractiviteit deelnemen. Daarbij kan men kiezen uit een reclamebord, kledingsponsoring, logoplaatsing op website, narrowcasting of een vermelding op het bord van ‘de vrienden van MHCO’. Dit sponsorcontract varieert per keuze van één tot drie jaar. 

Welk type sponsoring past bij u?
Om de sponsoring overzichtelijk te houden hebben wij ervoor gekozen verschillende pakketten samen te stellen met elk hun eigen unieke vorm van sponsoring. Een sponsoringpakket kan worden aangevraagd door contact op te nemen met de sponsorcommissie. Aan het einde van deze tekst kunt u daar de contact- gegevens van vinden. Tevens worden de prijzen van de verschillende sponsormogelijkheden in overleg met de commissie besproken.

De volgende sponsorpakketten worden door ons aangeboden:

Pakket A: De plaatsing van een reclamebord langs het hockeyveld. Binnen dit pakket valt automatisch pakketkeuze D.
Pakket B: Een vermelding bij ‘de vrienden van MHCO’ . De vrienden van Ommen krijgen een naamsvermelding in de vorm van een hangend bordje in het clubhuis.
Pakket C: De sponsoring van clubkleding voor één van onze teams.
Pakket D: Berijfs- en/of naamsvermelding op de website en narrowcasting. Met narrowcasting wordt bedoelt dat in onze nieuwe accommodatie een grote flatscreen-tv hangt waarop het mogelijk is uw bedrijf met logo of eventueel ander beeldmateriaal/advertenties te promoten. De sponsor is daarbij zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van digitaal materiaal.
Pakket E: De sponsoring van een evenement.

Pakket A. (Per 3 jaar)

Onder pakket A valt de plaatsing van een reclamebord aan het veld, tevens wordt pakket D hierin gratis opgenomen. Op deze manier zullen veel bezoekers en clubleden gegarandeerd in contact komen met uw bedrijf.

Pakket B. (Per 3 jaar)

Een voor ons nieuwe vorm van sponsoring zijn ‘de vrienden van MHCO’. U kunt hier een of meerdere bordjes voor kopen waar een jaar lang uw naam of bedrijfslogo op staat. ‘De vrienden van MHCO’ is een initiatief dat dicht bij de behaaglijkheid van de club past.

Pakket C. (Per 3 jaar)

Onze teams spelen in een clubtenue bestaande uit een rood shirt met blauwe broek/rok en sokken.  Om uniformiteit te garanderen kunnen wij, in samenwerking met u en onze toeleveranciers, de teams in dezelfde kleding steken met úw bedrijfslogo. Hierbij valt te denken aan verschillende kledingitems. Van clubshirt en trainingspak tot en met hockeytassen en hockeyballen. Samen met de sponsorcommissie kunt u bepalen welke items u wilt sponsoren.
Tenue

Pakket D. (Per jaar)

Uw bedrijf krijgt wekelijks aandacht van de bezoekers en leden van de club via het grote Tv-scherm aan de muur van het clubhuis. Via onze vernieuwde website kunt u met uw logo en eventueel een link, potentiële klanten bereiken vanuit het hele land.

Pakket E. (Per evenement)

Evenementsponsors zijn bedrijven die voor de verschillende hockeyactiviteiten, georganiseerd door de club, worden benaderd voor incidentele sponsoring. MHCO verzorgt elk jaar de bedrijvencompetitie, het schoolhockeytoernooi, rommelpothockey (vier- tot en met zesjarigen spelen het rommelpottoernooi om bekend te raken met de sport) en het familietoernooi (een toernooi tussen verschillende leeftijdscategorieën).

Wat houden de diverse sponsormogelijkheden in?

Onder de verschillende pakketten behoren de volgende mogelijke onderdelen:

Pakket A;

-reclamebord; afmetingen 65 cm x 305 cm, fullcolour
- contractduur : 3 jaar
- kosten € 175,00 per jaar


Pakket B;

-de vrienden van MHCO ; naamsvermelding of bedrijfslogo plaatsing opeen bordje van 20 cm  x 12 cm
-contractduur : 3 jaar
-kosten € 100,00 per jaar

Pakket C;

- wedstrijdkleding (shirt, broek/rok, sokken)*
- tra
iningkleding 
- hockeysticks / hockeytas
- ballen, ballentas
- sporttassen
contractduur : 3 jaar 
U betaalt € 250,00 per jaar voor de reclame-uiting, wij kunnen de gewenste goederen regelen. 
  De kosten van de gewenste goederen zijn voor uw rekening.

Pakket D;

- logo / banner plaatsing op website, eventueel met hyperlink
- advertentie of logo plaatsing MHCO krantje (kwart A5, minimaal 4 maal per jaar)

- contractduur : 1 jaar 
kosten € 75,00 per jaar

Pakket E;

- U kunt per evenement een donatie of een vorm van natuurlijke sponsoring aanbieden.
    
- contractduur : éénmalig, afhankelijk per evenement   
kosten zijn afhankelijk van het evenement 


Heeft u uw keuze al kunnen maken?
Het is een hoop informatie, we kunnen ons voorstellen dat u nog enkele vragen heeft. Voor deze vragen, maar ook voor als u uw keuze al gemaakt heeft kunt u contact opnemen met Dennis Boersen. Hij is bereikbaar via e-mailadres: [email protected]

Hopelijk kunnen wij uw bedrijf snel als sponsor verwelkomen en zien wij u en uw bedrijfsnaam snel rond het hockeyveld terug!

Mixed Hockey Club Ommen, Sponsorcommissie