Zaalhockey
Bij MHCOmmen spelen we zowel op het veld als in de zaal. Het zaalseizoen begint in december en eindigt na de voorjaarsvakantie in februari.
Elk team traint één of meerdere keren in de zaal, daarnaast hebben de teams vanaf de D-jeugd de mogelijkheid om ook wedstrijden te spelen in de zaal. De trainingen worden in Ommen gegeven in De Schammelte, De Maat en de Carrousel.

In de zaal speel je met 6 spelers. Eén van deze spelers is de keeper. Uiteraard moeten er genoeg wisselspelers zijn, waardoor het regelmatig voorkomt dat het hele team in één keer gewisseld wordt. Hierdoor zijn er elke keer weer fitte spelers.

De wedstrijden in de zaal worden vaak op zondag gespeeld. Je speelt niet alleen in de Carrousel in Ommen, maar je kan ook in de regio moeten spelen.

De contributie voor het zaalseizoen is apart van de veldcontributie en bedraagt 35 euro per speler. Dit bedrag is voor het trainen in de zaal. Spelers die om bepaalde omstandigheden niet in de zaal trainen kunnen vrijgesteld worden van deze contributie. Dit kan je doorgeven aan je coach en/of trainer.

De zaaltraining is sneller en technischer. Hierdoor kunnen de spelers technisch beter hockeyen als ze in het voorjaar weer het veld op gaan.

Hebben jullie vragen over de zaal stel je vraag dan bij: [email protected]

Wij hopen dat jullie ook dit jaar weer een leuk zaalseizoen hebben.