Inschrijvingsformulier (proef)lid MHCO

Proeftrainingen 2 Juni / 16 Juni: kies jouw datum hieronder (bij 'doeleinde formulier') en vul je gegevens in! We nemen zsm contact op met je.

Welkom bij Mixed Hockey Club Ommen!

Wat leuk dat je interesse hebt om (proef)lid te worden. Geef met behulp van dit formulier aan of je als proeflid een aantal proeftrainingen wilt aanvragen of gelijk definitief lid wil worden van onze hockeyclub. Het proeflidmaatschap is geheel vrijblijvend en geeft je een mooie kans om op een rustige manier kennis te maken met het spelletje, de sport en het team waar je aan wordt toegevoegd.

Je aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld en wij nemen via e-mail of telefoon contact met je op om de inschrijving verder af te handelen en je te informeren over bijvoorbeeld trainingsbenodigdheden en trainingstijden. Zorg dus svp dat deze gegevens correct bij de aanvraag worden ingevuld.

Wij registreren persoonsgegevens uitsluitend voor club technische en communicatie doeleinden, zoals het plannen van trainingen en wedstrijden. Wij behandelen de gegevens met zorg en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Doeleinde formulier

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Uw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht uw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.