Zoektocht nieuwe Reece trainingspakken gestart.....
12-10-2021  |
De houdbaarheidsdatum van de huidige Reece trainingspakken is verstreken, zoveel is duidelijk geworden na inname van de pakken aan het einde van afgelopen seizoen. De pakken zijn uit '15/'16 en waren voor een groot gedeelte versleten.

Daarnaast is het "oude" sponsoring beleid (één sponsor per team) heel onhandig gebleken bij de uitwisselbaarheid van de pakken tussen teams onderling. Als bestuur zijn we dan ook gestart met een zoektocht naar nieuwe trainingspakken én een vorm hoe deze vereniging breed te financieren.

Het restant aan trainingspakken wat nog over en bruikbaar is, zal binnenkort alsnog worden aangeboden aan teams om op "first come, first served" basis nog eenmalig verdeeld te worden. We verwachten de helft van de teams hiermee tijdelijk nog van een trainingspak te kunnen voorzien, dit in afwachting van wat de zoektocht naar nieuwe pakken uiteindelijk gaat opleveren.

Het is nadrukkelijk ons doel om zo snel als mogelijk alle leden weer van een nieuw trainingspak te voorzien, maar gezien de grootte van dit traject kan dit nog wel even duren. We rekenen op ieders begrip, binnenkort volgt er vanzelf meer informatie.