Bovelander Hockeykamp......WE WANT YOU!
6-7-2021  |

WE WANT YOU….. voor het Bovelander Hockeykamp dat gepland staat van zondag 15 t/m woensdag 18 augustus.

Het Bovelander Kamp is voor alle jeugd, met of zonder hockey ervaring, een enorme beleving. Qua sfeer en organisatie is het kamp niet te vergelijken met kampen die door andere sport clubs georganiseerd worden. Op vele hockey clubs is het Bovelander kamp een ervaring waar tot op latere leeftijd nog vaak over wordt gesproken!

Om het kamp door te laten gaan komen wij tenminste 10 aanmeldingen te kort. Twijfel je nog?…..MHCO leden krijgen €10,- korting per aanmelding.

Heb je interesse en wil je deelnemen, meld je dan aan voor 14 juli! Je hoeft niet kunnen hockeyen om plezier te beleven aan dit kamp.  Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes zijn ook van harte welkom (scheenbeschermers en een bitje zelf meenemen!).

Er worden diverse leeftijdsgroepen gemaakt (6 t/m 8, 9 t/m 11 en 12 t/m 14) én er is een mogelijkheid om te kiezen voor een slaapkamp (zondag t/m woensdag) of alleen een dagkamp (maandag t/m woensdag). Voor meer informatie en om te boeken ga naar https://www.bovelander.nl/locaties/mhc-ommen/