Stille kracht......
19-6-2021  |
Afgelopen week heeft Robert Heeger, erelid van de vereniging, na een periode van 32 jaar vanwege een aantal lichamelijke ongemakken een punt gezet achter zijn imposante vrijwilligers carrière.

Velen zullen hem niet eens kennen of zelfs herkennen, Robert was oprecht een stille kracht. Hij heeft eindeloos veel energie en toewijding in de club gestoken, zeker op het oude sportpark was hij één van de "vaste gasten". Maar ook op bestuurlijk niveau heeft Robert zijn sporen verdient. Zelfs nu nog veegde Robert op 77 jarige leeftijd zo'n twee maal per maand beide kunstgrasvelden, hield hij legionella buiten de (club)deur, floot hij met enige regelmaat nog de wedstrijden van de Dames Doordeweeks en zorgde hij ervoor dat onze warmwatervoorziening altijd in optima forma functioneerde.

Hartverwarmend om dit soort "old school" vrijwilligers nog aan het werk te zien, bijna een uitstervend ras zo lijkt het en echt iets om als club trots op te zijn. De hele vereniging is hem dan ook dank verschuldigd, wij zullen Robert uiteraard op een later moment nog op gepaste wijze in het zonnetje zetten..

Monique Hijmans, 25-6-2021 @ 21:27:42
Ook een aantal jaar is hij een trouwe scheidsrechter bij de donderdag veterinnen!

Richard Smits, 19-6-2021 @ 05:26:03
Gelukkig heb ik ook met hem mogen hockeyen, hij is ook jarenlang aanvoerder geweest van ons veteranenteam. Daarnaast altijd aanwezig bij ALV waarin hij opkwam voor de jeugd.