Competitie voor juniore leden weer van start
30-5-2021  |
Afgelopen vrijdagavond heeft de overheid bekendgemaakt per aankomende 5 juni wederom een aantal significante versoepelingen door te voeren. Meest in het oog springende versoepeling daarin, is de mogelijkheid voor juniore leden (t/m 17 jaar) om weer onderlinge competitie wedstrijden te spelen tegen clubs uit de regio.

De KNHB is voornemens om nog voor het einde van dit seizoen op 3 zaterdagen (12, 19 en 26 juni) een mini competitie op te zetten voor alle teams t/m A. Deze wedstrijden zullen regionaal gespeeld gaan worden, nog steeds om niet noodzakelijk reizen buiten de eigen regio zoveel mogelijk te beperken.

Het is prachtig dat veel teams na bijna een volledig seizoen voornamelijk trainen nu weer de kans krijgen om tegen vergelijkbare teams een echte wedstrijd te spelen. Het werd tijd 😉. Voor alle seniore leden (>18 jaar) wordt het vanaf 5 juni weer mogelijk om onderlinge wedstrijden te spelen, dus wedstrijden op de club. We zullen uiteraard ervoor zorgen dat ook deze teams nog zoveel mogelijk aan bod zullen komen.

Houd de LISA app en de mail in de gaten de komende periode, de berichtgeving zal zich ongetwijfeld nu snel gaan opvolgen.