Bovelander Hockey Camps op MHC Ommen!
27-4-2021  |

Yes, Bovelander komt deze zomervakantie weer met zijn te gekke hockeykampen naar onze club!

Bovelander dagkampen

Van 16 t/m 18 augustus is er voor de jongste hockeyers van 6 t/m 9 jaar het Mini Hockeykamp en voor de enthousiaste hockeyers van 10 t/m 12 is er het Junior Hockeykamp. Bovelander neemt je 3 dagen van negen tot halfzes mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid! Je leert de nieuwste skills van de Bovelander trainers. Toffe oefeningen en spannende partijtjes wisselen elkaar af. Lekker veel hockeyen dus!

Wat krijg je nog meer:
- Een tof shirt van Bovelander;
- een te gekke Bovelander-bidon;
- een handtekening en clinic van een International;
- iedere dag sportlunch, gezonde tussendoortjes en een warme snack;
- een kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken!

Nieuw nieuw nieuw! Bovelander slaapkampen op MHC Ommen!

De perfecte mix van hockey en het echte kampgevoel!

Nieuw dit jaar is het Junior Slaapkamp (9-12 jaar) en het Junior-plus Slaapkamp(12-14 jaar) Vier dagen en 3 nachten van 15 t/m 18 augustus leren hockeyers niet alleen beter hockeyen, maar ook meer plezier te halen uit alles dat met hockey te maken heeft.  Overdag krijg je training van de tofste begeleiders en ’s avonds is er een super avondprogramma met leuke spellen zoals ’’Ik Hou Van Holland” en disco!  Slapen doe je op de club met je vrienden in de door jezelf meegebrachte tent. Het belooft in ieder geval een onvergetelijk kamp te worden.

Wat krijg je nog meer:
- Een tof shirt en coole trui van Bovelander;
- een te gekke Bovelander-bidon;
- een handtekening en clinic van een International;
- iedere dag ontbijt, sportlunch, gezonde tussendoortjes en een lekkere warme maaltijd;
- een kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken!

Dit wil je dus niet missen! Zet alvast de data in je agenda en meld je hier aan:

NB Boeken kan met een gerust hart. Als het kamp door Corona niet door kan gaan of je kan zelf niet komen dan worden de volledige inschrijfkosten geretourneerd.