KNHB zet definitief een streep door de competitie....
23-4-2021  |
Vandaag heeft de KNHB besloten om alle competities voor dit seizoen te annuleren (KNHB besluit competities te beëindigen). De routekaart, zoals onlangs gepresenteerd door het kabinet, biedt onvoldoende mogelijkheden om überhaupt nog iets van een competitie af te kunnen wikkelen.

Het is jammer dat dit besluit is genomen, maar aan de andere kant goed dat er nu duidelijkheid is. Hoe en op basis van welke criteria teams aan het begin van volgend seizoen worden ingedeeld is echter nog onduidelijk, we zullen dit proces uiteraard namens jullie nauwgezet volgen.

Tevens zullen we als club doorgaan met het aanbieden van trainingen voor alle teams. Daarnaast zullen we interne wedstrijdjes blijven organiseren én, wanneer dat weer is toegestaan, zoveel mogelijk lokaal iets organiseren met de ons omringende clubs.

Want het adagium "zoveel mogelijk mogelijk maken" blijft ons uitgangspunt!