MHCO groeit, compliment aan onze trainers!
28-3-2021  |
De club zit in de lift, eigenlijk nu al jaren achter elkaar. We groeien, tegen de landelijke trend in, gestaag door. Het komt erop neer dat we nu met het aantal actieve (proef)leden de 260 beginnen te raken, dat is voor onze club een verbluffend aantal spelers.

Eén van de meest in het oog springende ontwikkelingen daarin is dat Dedemsvaart onze club weet te vinden. Het aantal proef- en nieuwe leden uit Dedemsvaart overstijgt soms het aanbod vanuit Ommen zelf. Echt super leuk dat dit gebeurd, zeker als deze groep ook zomaar voor Hardenberg had kunnen kiezen.

Het laat zien dat we als vereniging klaarblijkelijk op de goede weg zijn. Dat de sfeer goed is, dat we onze zaken zo goed als mogelijk voor elkaar hebben, en dat, ondanks de beperkende corona maatregelen, iedereen toch gewoon lekker blijft hockeyen. Niets om voor achterover te gaan hangen, maar wel iets om toch ook wel trots op te zijn.

Waar we sowieso trots op zijn, zijn onze trainers. Het is met name dankzij hen in deze tijd dat de sfeer binnen de diverse teams goed is, dat er leuk en uitdagend wordt getraind, en dat dat klaarblijkelijk uitstraalt op diverse nieuwe proefleden die uiteindelijk besluiten om definitief te blijven.

Het zijn deze trainers, die, vaak in weer en wind, elke week maar weer op het veld staan er iets moois van maken. Zij maken op dit moment de club! Wat ons betreft dan ook een groot compliment waard 👏.

Jan, Floor, Merel, Dennis, Carlijn, Nova, Nine, Heino, Sanne, Anna, Demi, Winold, Floor, Esmee, Noa, Conrad, Marte, Anna, Larissa, Nienke, Isis, Kim, Vincent, Maurice en Floris, enorm bedankt!