Positief getest, meldt 't aan je team svp!!
17-1-2021  |
Het is sinds de start van de corona pandemie nadrukkelijk ons doel geweest om, binnen de geldende maatregelen en richtlijnen die door het RIVM en de KNHB worden gesteld, telkens zoveel mogelijk hockey activiteiten veilig op de club te laten plaats vinden. Daarbij hoort, heb je (milde) corona klachten blijf thuis en laat je testen!

Ben je of is je kind echter vervolgens positief getest, zorg dan dat je óók het team en de trainer daarover informeert. Je teamgenoten (of ouders van teamgenoten) en trainer zijn dan mogelijk in staat om zelf ook eerder een vermoeden van besmetting vast te stellen. Op deze wijze kunnen we de veiligheid en gezondheid van iedereen op de hockeyvereniging zoveel mogelijk waarborgen.

Dank voor je medewerking!