Nieuwe barcommissie leden gezocht
13-2-2020  |
De barcommissie is nu al een tijdje actief op de club, wordt zeer gewaardeerd door de leden, ouders, begeleiders en uitspelende teams en heeft grote behoefte aan wat extra versterking.

Met die versterking zijn we als club in staat om een mooi product neer te zetten, ouders die bardienst hebben wat te ontzorgen, maar vooral een fijne sfeer te creëren waarin zoveel mogelijk mensen zich thuis voelen en daardoor "nog even blijven hangen". Dus heb je zin om eens iets extra's voor de club te doen en je in te willen zetten achter de bar, meldt je dan aan.

Je wordt in overleg ingedeeld op een zaterdagochtend (opening-1300) of zaterdagmiddag (1300-sluiting), waarbij je er rekening mee moet houden dat dit zo'n 4x zal zijn in de periode september-december en 4x in de periode maart-juli. Alles bij elkaar dus heel beperkt en echt leuk (dankbaar) om te doen. Je bestuurt de bar op de dag zelf, ondersteunt de ouders met bardienst en coördineert met alle overige barcommissie leden het reilen en zeilen van de bar in algemene zin.

Uiteraard heb je hier geen enkele diploma voor nodig, gewoon een gezonde hoeveelheid motivatie en plezier is ruim voldoende! Aanmelden kan door een reactie hieronder achter te laten of een mailtje te sturen naar [email protected] We zien je aanmelding graag tegemoet!