Het is uiteindelijk 't resultaat wat telt......
9-2-2020  |
Ken je dat verhaal van 2 teams die allebei koploper zijn van hun poule en die vandaag, zondag 9 februari, voor het kampioenschap gaan strijden? Nee? Klopt, dat verhaal bestaat inderdaad ook niet 🤣.

Wat wél bestaat is dat zowel MD1 én MA1, door het afgelasten van alle wedstrijden op zondag 9 februari ivm code oranje in heel 't land, zaalkampioen zijn geworden!! Wellicht een beetje een domper om het kampioenschap op deze manier binnen te hengelen, maar je moet maar bovenaan staan op 't juiste moment 😃. We willen beide teams, coaches en trainers van harte feliciteren met deze overwinning en zullen hen op een gepast moment alsnog huldigen.

Het MB2 team heeft er daarentegen gisteren geen gras over laten groeien. Met klinkende cijfers (10-0 & 9-2) zijn Kampen MB2 en Epe MB3 aan de kant gezet en is het zaalkampioenschap seizoen '19-'20 veilig gesteld. Na afloop zijn de meiden Esmee, Demi, Annemiek, Sanaa, Vere, Merel, Joelle, Esmee, Carlijn, Fabienne, Tatum, Luna, Lisette en Anouschka, coaches Marjon en Jakob, en trainer Jan gehuldigd (zie bijlage).

Daarmee komt de totaalscore tijdens dit zaalseizoen op 4 behaalde kampioenschappen, voorwaar niet gek voor een klein clubje als de onze.

Bijlage: 4DB9F511-FB1B-4FD7-BD01-61C606DCAB20.jpeg
Mirjam Meijerink, 12-2-2020 @ 11:00:32