Boeien!!!
25-11-2019  |
Afgelopen woensdagavond 20 november is er door Boukje Smeets (KNHB) de cursus boeien en binden gegeven aan een groep van zo'n 14 personen. Een paar trainers en ouders waren aanwezig, evenals twee afgevaardigden van hockeyclub Dalfsen.

Het was een eye opener. Niet alleen voor de jongens van JD1 en J8E1 die een training kregen, maar ook voor de omstanders. Dat jongens anders zijn dan meisjes wisten we natuurlijk al, maar hoe dat nou echt om te zetten naar iets in de praktijk was mooi om een keertje te zien.

Boukje had de boys in ieder geval in een uur tijd om haar vinger gewonden met haar "house of terror" training en de pannakooi is eigenlijk een wannahave of een musthave voor de club. Het was in ieder geval inspirerend, nu eens kijken of we dit onderwerp structureel kunnen inbedden in onze vereniging.

Ruud

Bijlage: IMG_3429.JPG
Jacqueline Van Elk, 25-11-2019 @ 15:57:16
Het was idd een boeiende clinic!👌