Hockeyfood, for the hockeylover
27-11-2019  | 
Ga je in de LISA app naar "MEER" (rechts onderin), dan zie je hockeyfood staan. Het is een onderdeel van Hockey Praktijk die met enige regelmaat gave en interessante video's online plaatst. Dus niet alleen voor spelers, maar zeker ook voor trainers en coaches.

Hieronder zie je daar een paar voorbeelden van, doe er je voordeel mee!

Gaat jouw team de zaal in? 
  • Er zijn vandaag drie nieuwe video's toegevoegd aan de serie 'Top tips' voor in de zaal. Zoals tips voor: in balbezit, voor de rechtsachter en omschakelen. Vergeet ook niet de twee eerdere video's uit deze serie te bekijken voor de keeper en de midden-midden. 
  • Ook de serie 'Zaalskills' is een goede voorbereiding op het zaalseizoen. Deze serie bestaat uit de vier thema's: 'aanvallen', 'verdedigen', 'strafcorner' en 'basistechnieken'. Onder elke thema kun je verschillende video's vinden die inzoomen op één zaalskill. Erg leerzaam!
  • Tot slot voor alle coaches in de zaal: de serie 'Zaalcoaching'. Waarin de belangrijke zaalsystemen zoals 'dobbelsteen 5', 'huis' en '6 veldspelers' centraal staan. 
Heeft jouw team bijna winterstop? 
  • Dan hoeft dit zeker niet te betekenen dat jij de komende 3 maanden stilzit. We hebben namelijk de perfecte 'core stability' serie om je rompstabiliteit te trainen. Een sterke romp zorgt er voor dat jij na de winterstop krachtigere passes kan geven, je sterker in duels bent, je explosief vermogen hoger is en het vermindert de kans op blessures! 

terug naar vorige scherm
Agenda


Hockey.nl