Cursus "Boeien en Binden"
18-10-2019  |

Aanstaande 20 november zal er van 1800-2100 op de club de cursus "Boeien en Binden" worden gegeven door Boukje Smeets. Boukje is werkzaam bij de KNHB en zij zal ons die avond meenemen in het traject dat de KNHB is gestart om met name de jongens beter te boeien en daardoor beter te binden aan de hockeysport.

We zijn op dit moment als club echt wel goed op weg met het aantrekken en vasthouden van jongens, maar dit lijkt een cursus die we als club goed kunnen gebruiken om het richting de toekomst nog beter, leuker en uitdagender te maken voor deze specifieke doelgroep.

We hebben van andere verenigingen al echt hele enthousiaste verhalen gehoord, het beloofd dan ook een leuke en inspirerende avond te worden. Ook onze naburige hockeyvereniging Dalfsen is uitgenodigd, het boeien en binden van met name de jongens is wat beide clubs bezig houdt.

Ben je geïnteresseerd om deze avond bij te wonen, meldt je dan even aan via een berichtje hieronder of een mail te sturen naar [email protected]

Jacqueline Van Elk, 20-10-2019 @ 21:04:47
Hi Ruud, Een van ons zal zeker aanwezig zijn! Gr Sjakie