Nieuwe zaalbalken voor de Carrousel
2-10-2019  |
Mede omdat de Carrousel een nieuwe zaal erbij heeft gekregen, het zaalhockey seizoen weer in aantocht is en de oude houten balken het einde van hun levensduur hebben bereikt, zijn we als bestuur al een paar maanden geleden in overleg gegaan met de beheerder van de Carrousel en de Baron Mulert Stichting voor de aanschaf van 2 nieuwe sets zaalbalken.

Vandaag hebben we als club vanuit de Carrousel een akkoord gekregen voor de aanschaf van 1 complete set zaalbalken inclusief een transport wagen. De andere set, inclusief transport wagen, kunnen we, mede door een significante subsidie van de Baron Mulert Stichting, met geringe kosten zelf aanschaffen. Via www.veldbalken.nl is meer informatie over het product te vinden, de highlights staan hieronder vermeldt.

De oude houten balken zullen we sorteren en de beste eruit zoeken om te blijven dienen als zaalbalken voor de trainingslocatie "de Maat" in Ommen. We zijn echt zeer tevreden met dit resultaat en gaan er vanuit dat dit de prestaties van eenieder in de zaal nog verder zal verbeteren.

• Gemaakt van 100% gerecycled plastic (huis)afval, dat anders verbrand zou worden. Dit hergebruik levert dus een zeer duurzaam product op.
  • 2 meter lang, 10 centimeter hoog en 10 centimeter breed, met een afschuining van 5 graden, wat nodig is om de bal op de vloer te houden bij het terugkaatsen van de balk.
  • Ze hebben aan het ene uiteinde een rvs-pen en aan het andere uiteinde een gat waardoor ze eenvoudig in elkaar kunnen worden geschoven. De lengte van de pen garandeert dat de balken stevig aan elkaar blijven zitten, waardoor ze niet gaan 'scharen'. Zo blijven ze perfect recht liggen.
  • Het gewicht is ongeveer 20 kilo per balk, waardoor ze goed te tillen zijn en binnen ARBO-normen vallen.
  • Ze zijn als beste getest door de KNHB en zaalhockey-internationals en ze worden voor vrijwel alle wedstrijden op het hoogste zaalhockeyniveau gebruikt.
Ruud Hijmans, 18-10-2019 @ 7:43:58
Dank!

Jolande Nanning, 13-10-2019 @ 12:59:35
Goed geregeld! Op naar een mooi zaalseizoen.

Richard Smits, 13-10-2019 @ 10:22:13
Keurig werk Bestuur, we kunnen als hockeyclub nu volop gebruik maken van een perfecte accommodatie. Hiermee wordt het hockeyniveau positief beïnvloed!

Richard Smits, 13-10-2019 @ 10:20:26
Richard