Keepertraining gaat van start!!!
22-9-2019  |

Beste keepers,

Nu het oefenveld zo goed als klaar is kunnen wij beginnen met de keepertraining. De training is op woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur en wordt gegeven door Xander van der Ploeg (keeper Jong Heren 1) en Dennis Joop (keeper Veteranen A). Keepers moeten om 19:00 uur in pak op het veld staan anders verliezen wij veel trainingstijd aangezien omkleden voor een keeper iets langer duurt dan bij een veldspeler.

We werken met twee groepen (beginners en gevorderd) en er is plek voor maximaal drie keepers per groep. Meer in een groep is niet werkbaar omdat je als keeper dan meer stil staat dan traint. Daarom moeten wij,  bij meer dan 3 keepers per groep, kiezen wie er wel of niet kunnen trainen. Keepers dienen zich voor a.s. dinsdag op te geven middels een mail naar [email protected], vrije inloop is dus niet mogelijk.

Aan de hand van de opgave krijgen de keepers een bericht of ze wel of niet kunnen komen trainen. Het is de bedoeling dat, als een keeper zich op geeft, hij/zij ook elke week komt trainen.  In de beginnersgroep is, in overleg, het mogelijk om van een team een keeper om beurten te laten trainen. Uiteraard niet elke week een ander maar twee keepers die rouleren. Wie er in de gevorderde groep komen bepalen de trainers.

Beginners: Het woord zegt het al. Een keeper die weinig tot geen ervaring heeft. Basis oefeningen. Focus op techniek en veilig keepen.

Gevorderd: Ervaren keepers. Meer wedstrijd gericht trainen en een hoger tempo.

Mvg.

Dennis en Xander