Wanted! Gastvrouwen- of heren voor de zaterdagochtend!
24-8-2019  |

Vind jij het ook zo prettig als je bij binnenkomst bij een hockeyclub meteen wordt aangesproken en wegwijs wordt gemaakt door een vriendelijke gastheer of -vrouw? Wij wel! Daarom is er elke zaterdagmorgen een gastvouw- of heer aanwezig bij ons op de club, die de wedstrijdtafel bemant en de gasten van onze club wegwijs maakt.

Helemaal niet ingewikkeld, heel gezellig en super leuk om te doen!

De huidige gastvrouwen- en heren zijn op zoek naar enthousiaste ouders of leden die ons team willen versterken. (slechts 3 à 4 keer per heel kalenderjaar)

Omschrijving rol gastvrouw- of heer in het kort:

•          bemannen van de wedstrijdtafel

•          verwelkomen van alle binnenkomende gasten

•          informeren van de gasten en scheidrechters aan de hand van de veldplanning

(hoe laat speelt het team op welk deel van het veld?)

•          gasten wegwijs maken in het clubhuis (waar zijn de kleedkamers?)

•          overhandigen van de muntjes voor koffie en thee aan de verantwoordelijke coach van het team

•          indien nodig ondersteunen van barpersoneel

•          de tijden zijn van 08:00 tot 12:00

Ben jij een gezellige, goedlachse topper en lijkt het jou leuk om onze gasten op weg te helpen? Stuur mij dan even een berichtje ([email protected]).

Heb je vragen? Bel me dan op 06 25023413.

Bedankt voor jullie aandacht!

Groeten Nynke Bongers