Online cursus "een beetje opvoeder"
9-8-2019  |

Bijna twee jaar geleden heeft Tischa Neve vanuit de KNHB op onze club de workshop "een beetje opvoeder"gegeven (https://www.knhb.nl/nieuws/online-workshop-een-beetje-opvoeder). Een workshop die met name coaches en trainers wat extra "bagage" of "tools" moest geven in het zo effectief mogelijk omgaan met kinderen op onze club, maar ook de "ouder" in ons veel nuttige informatie gaf. Interessant om te zien hoe je een "probleem" of "voorval" ook via een geheel andere kant "aan kunt fietsen".

Voorafgaand aan deze workshop hebben de cursisten de online workshop "een beetje opvoeder" kunnen volgen. Eind september/begin oktober zal er een basis cursus trainer/coach door de KNHB worden verzorgd. In aanloop daar naartoe krijgen alle trainers en coaches die deze online workshop nog niet hebben gevolgd wederom een uitnodiging om dit alsnog te doen.

Maar ben je als ouder nou wellicht ook geïnteresseerd in wat "tips & tricks" in het omgaan met kinderen, de online workshop is er voor iedereen. We hebben als club nog ruim 60 uitnodigingen te vergeven, 't is een aanrader. Dus stuur een mail naar [email protected] of laat een reactie hieronder achter en ik stuur je een link die toegang geeft tot de online cursus.

Groet, Ruud

Leendert Muilwijk, 20-8-2019 @ 13:41:37

Carla Kwant, 12-8-2019 @ 1:04:28

Ruud Hijmans, 10-8-2019 @ 9:22:57
Heb je ook interesse in het volgen van deze interessante workshop, laat je email adres hier achter.

Ruud Hijmans, 10-8-2019 @ 9:21:26
Hi Roosmarijn, ik stuur je zo de link toe. 👍

Roosmarijn Wernars, 9-8-2019 @ 8:02:00
He wat leuk! Ik heb wel interesse