Trainingsschema seizoen '19/'20
8-8-2019  | 

Bijgaand, tref je het training schema aan voor het seizoen 19/20. Dit schema is effectief per 2 september en geldt voor de periode dat de veldcompetitie actief is.

Dit seizoen zullen we voor het eerst gebruik (moeten) gaan maken van Hockeywerkt (HW) als leverancier van een betaalde trainer, maar er zijn gelukkig ook weer een heel aantal "oudgedienden" die wekelijks de trainingen zullen verzorgen. Meer dan ooit zijn er dit seizoen ook juniore trainers actief, heel gaaf dat zij allen zich hebben aangemeld en we hopen dat dit voor de jeugd dan ook een echte inspiratie bron is. Tot slot zal er na jaren van afwezigheid door Dennis Joop weer een "keeperstraining" worden verzorgd.

Het is dit jaar nadrukkelijk ons doel om een kwaliteitsimpuls aan de trainingen te geven. Dit doen we niet alleen door nagenoeg elke trainer te voorzien van een assistent, maar vooral ook in te zetten op het ontwikkelen van de trainers. Zo zal Winold Boes, in navolging van Britt Timmerman, aankomend seizoen de HT2 training gaan volgen (KNHB opleiding gediplomeerd 11-tal trainer), maar zal er eind september/begin oktober ook een basis trainer/coach training door de KNHB op de club worden verzorgd. Daarnaast willen we de expertise van Hockeywerkt gedurende het seizoen inzetten om vooral de kennis en kunde van de juniore trainers naar een hoger niveau te brengen.

We hopen hiermee voor iedereen kwalitatief goede en uitdagende trainingen aan te kunnen bieden. Tevens hopen we door de inzet van vele juniore trainers ook voor de toekomst een grotere groep trainers tot onze beschikking te hebben, 't valt namelijk niet mee om deze puzzel elk jaar weer tot een goed einde te brengen.Bijlage: Trainingsschema seizoen 19-20.pdf

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
terug naar vorige scherm