Summerbreak
1-7-2019  |
Nog twee weken en dan staat de zomervakantie voor de deur. Even de tijd om op vakantie te gaan, te ontspannen, de batterijen op te laden, even niets hoeven, geen agenda afspraken en vooral te genieten van veel, heel veel, mooi weer. Als bestuur doen we ook even een stapje terug in deze tijd, alhoewel er nog wel een trainersindeling te maken is.

Per vandaag, 1 juli, hebben zo'n 23 leden om diverse redenen hun lidmaatschap opgezegd. Van studeren tot een andere sport of gewoon omdat het na zoveel jaren mooi genoeg is geweest. Tot gisteren stond ons ledenaantal op een record stand van 230, eigenlijk wel een prestatie. Klaarblijkelijk doen we met z'n allen iets goeds op de club, waardoor het voor veel kinderen, jong volwassenen en volwassenen goed toeven is.

We zullen als bestuur in ieder geval ons best doen om de club ook dit jaar weer te laten groeien. Groei is geen doel op zich, maar het maakt veel zaken wel makkelijker. Denk aan het formeren van teams, het op peil houden van onze financiële armslag, het vinden van voldoende vrijwilligers om diverse taken uit te voeren, maar ook gewoon het continueren van een "gezonde" vereniging.

Afgelopen seizoen is op meerdere fronten een memorabel seizoen geweest, wellicht wat meer buiten het veld dan op het veld. Ik denk even aan het eerste echte hockeykamp van Bovelander & Bovelander, het 40 jarig jubileum feest met de wedstrijd tegen de Boekaniers, maar bijvoorbeeld ook de renovatie van ons veld en daarmee de introductie van een extra oefenveld. Uiteraard springt het overlijden van René van der Ploeg op 3 januari er negatief uit, maar hoe we als verenging daarmee zijn omgesprongen kan en mag ons alleen maar trots maken.

We hebben als bestuur best wel weer wat ambities voor aankomend seizoen, maar voor nu even "op de plaats, rust". We wensen jullie allen dan ook een fijne zomerperiode toe en zien jullie graag weer op of naast het veld ergens begin september.

Namens het hele bestuur,
Ruud