Update vervanging kunstgrasveld
4-6-2019  | 
De gemeente Ommen heeft ons geïnformeerd dat de werkzaamheden met betrekking tot de renovatie van het sportpark daadwerkelijk volgende week, de week van 10 juni, gaan beginnen. Als eerste zal onze vereniging aan de beurt zijn, met name om er zeker van te zijn dat we begin september in ieder geval weer over een bespeelbaar veld beschikken.

Hoogstwaarschijnlijk zal er volgende week zelfs als eerste begonnen worden met de aanleg van het nieuwe oefenveld, waarmee we de komst daarvan nu dus kunnen bevestigen. Om de aannemer zoveel mogelijk ruimte te geven en de werkzaamheden zo makkelijk mogelijk te laten verlopen, zal er in ieder geval vanaf 10 juni niet meer getraind worden op het veld en is ons seizoen daarmee ten einde.

We zijn echt erg blij met de komst van het nieuwe oefenveld, een woord van dank richting Gemeente Ommen en de Gemeenteraad, die dit mogelijk hebben gemaakt, is dan ook op zijn plaats.

Ruud
Margot Eshuis, 6-6-2019 @ 21:53:58
Mee eens, compliment voor jullie als bestuur! Super geregeld! 😀

Roosmarijn Wernars, 5-6-2019 @ 10:01:48
Yes 🎉🎉🎉 heel blij mee

Stefan Meijerink, 4-6-2019 @ 18:42:44
Ook zeker een compliment naar het bestuur toe, die zich in heeft gezet voor een nieuw oefenveld, zonder jullie inzet hierin was het oefenveld er niet vanzelf gekomen👍


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm