Oefenveldje......
19-5-2019  | 
Als bestuur hebben we onlangs een beroep gedaan op de gemeente om het budget dat gemoeid is met de vervanging van de diverse voetbal-, atletiek- en hockeyvelden eerlijker over de verschillende verenigingen te verdelen, te beginnen bij de onze.

Met een jarenlang groeiend ledenaantal groeien we langzamerhand uit ons jasje, wat doordeweeks te zien is tijdens trainingen (standaard gebruik van 1730-2130, zelfs op vrijdag) maar ook op de zaterdag (wedstrijden tot 1800). Bij een rondgang langs de diverse velden bleek bijvoorbeeld dat de beide voetbal verenigingen (OVC en OZC) over ongeveer 1200 leden en 9 velden (6x gras en 3x kunstgras) beschikken, een schril contrast met onze 220 leden versus 1 kunstgras veld. 

We hebben dhr. Ko Scheele, Wethouder gemeente Ommen, daarop aangeschreven en nadrukkelijk gevraagd om een ruimer budget voor de hockeyclub, om daarmee een extra oefenveldje te realiseren. Een extra veld is nog een brug te ver (pas bij meer dan 250 leden aan de orde), maar een extra oefenveldje zou al enorm helpen. Hierdoor kunnen wedstrijden dichter op elkaar gepland worden omdat inspelen daarop kan plaatsvinden en kunnen bijvoorbeeld de F'jes ook leuk trainen op de woensdagavond te midden van diverse andere teams ipv helemaal alleen op de vrijdagavond.

Dhr. Scheele was het eens met onze zienswijze en een verzoek tot het realiseren van een extra oefenveld (ongeveer 30x30 meter) ligt nu bij de aannemer om te bezien of dit binnen het budget van, schrik niet, 1,6 miljoen is in te passen. We gaan ervan uit dat dat te realiseren is en komen erop terug wanneer er meer duidelijkheid is. Als dus alles volgens plan verloopt beschikken we na de zomerstop over een geheel nieuw hoofdveld en een mooi extra oefenveld.

Een goed begin is het halve.........
Ruud Hijmans, 23-5-2019 @ 9:58:33
Zeker Dennis, dat zou daar inderdaad perfect geschikt voor zijn.

Marlof Maas, 19-5-2019 @ 17:36:30
👌🏑 dat zou heel mooi zijn!

Dennis Joop, 19-5-2019 @ 16:05:12
Is ook handig voor keepertraining


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm