Teamindeling seizoen '19/'20
17-5-2019  |
Beste leden, bijgaand treffen jullie de beoogde teamindeling seizoen '19/'20 aan. Beoogd, omdat de start van het seizoen natuurlijk pas in september is en er tot die tot nog het een en ander kan gebeuren wat van invloed zou kunnen zijn op deze indeling.

Het is een hele stevige klus geweest om tot hier te komen, met name omdat er "last minute" een aantal cruciale zaken veranderden wat maakte dat eigenlijk het hele circus van vooraf aan weer kon beginnen.

We hebben de indeling gemaakt op basis van wat mogelijk was met de aantallen leden die zullen overblijven aan het einde van dit seizoen. Coaches en trainers zijn in dit proces geraadpleegd, maar het bestuur heeft uiteindelijk de keuze gemaakt zoals die nu voorligt en is daarvoor dan ook verantwoordelijk.

Het kan niet anders dan dat niet iedereen tevreden zal zijn met wat voorligt, helaas oprecht een onmogelijke opgave gebleken. Wellicht heb je dan ook vragen of wil je weten waarom nu juist dit zo tot stand is gekomen, we leggen het je uiteraard graag uit. Je kan ons altijd aanspreken op de club of een mail sturen naar [email protected]

Bijlage: Teamindeling seizoen 19-20.pdf