Enthousiaste Jeugdtrainer gezocht....
17-4-2019  |
We maken als club gelukkig al veel gebruik juniore trainers, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste jeugdtrainers. Het is niet alleen goed voor jeugdspelers om door jonge enthousiaste trainers getraind te worden, het is ook mooi om een stuk ervaring en kunde te delen binnen de vereniging.

Dus ben je 14 of wordt je bijna 14, kun je zelf goed hockeyen en lijkt training geven je leuk, dan hebben we mogelijk wat voor jou! Voor de korte termijn zijn we namelijk op zoek naar een assistent voor Will de Bondt die 2x per week de MD2 traint. Deze groep is met een aantal proefleden zo hard gegroeid dat er assistentie nodig is om de trainingen in goede banen te kunnen leiden en het onderlinge niveau verschil op te kunnen vangen.

Wat: assistent trainer onder leiding van Will de Bondt (ervaren en gediplomeerd trainer)
Wanneer: elke maandag- en woensdagavond van 1730-1900
Vergoeding: €5,- per uur op basis van urenoverzicht

Heb je belangstelling of wil je meer weten, stuur een mail naar [email protected]