MHCO sponsoring, een nieuw begin
5-4-2019  |

De sponsorcommissie is echt druk bezig om de sponsoring van onze club weer een beetje op orde te krijgen. De afgelopen jaren heeft dat wat stil gelegen, maar er wordt nu hard gewerkt om dat te veranderen. Eén van de veranderingen die we als club willen doorvoeren is dat er af en toe ook een voordeel voor de sponsor mag zijn aan het financieel steunen van onze vereniging. De tijden zijn verandert, duidelijk ook te merken aan op welke wijze huidige en toekomstige sponsoren een financiële bijdrage willen leveren aan onze club. De sponsorinkomsten zijn een belangrijk deel van de begroting van de club, met name als het gaat om "extraatjes" die met dat geld aangeschaft of bekostigd kunnen worden, en dus iets om zuinig op te zijn.

Het kan dan ook zijn dat u vanaf nu af en toe een mailing, nieuws- of social media bericht voorbij ziet komen met een sponsoruiting van één van onze sponsoren. We zullen er uiteraard voor waken dat het geen ongewenst niveau bereikt en zullen de bewuste doelgroepen zoveel mogelijk kaderen. We gaan ervan uit dat er op deze manier voor de club (leden) en de sponsoren een mooi evenwicht ontstaat met voordelen voor beide partijen.

PS: mocht u met uw bedrijf zelf sponsor willen worden of weet u een ander bedrijf dat zich aan MHCO op sponsorgebied zou willen vastleggen, stuur dan een bericht naar [email protected] of schiet iemand van het bestuur aan.