't giet oan.....!
3-2-2019  |
Afgelopen week is de kogel door de kerk gegaan bij de organisatie van Bovelander Hockey Camps, 't giet oan!

22 leden hebben zich al opgegeven voor het 3-daagse hockeykamp, dat van 29 april t/m 1 mei geheel door de Bovelander organisatie op onze club wordt georganiseerd. We zijn trots dat dit is gelukt en dat we voor het eerst een dergelijk kamp naar onze club hebben weten te halen. Ook grote dank aan Jacqueline van Elk, moeder van Marlof (JE1) en Mabel (Funkey), die dit initiatief heeft genomen en het nodige werk verzet om dit voor elkaar te krijgen.

Uiteraard kan eenieder zich nog steeds opgeven via www.bovelander.nl. Klik op de "kamplocaties" en dan op het MHCO logo, de rest wijst zich vanzelf. Als je bij opgave aangeeft dat je van MHCO bent, dan krijg je een korting van 10€ per inschrijving op de kosten voor het kamp.

Om het totaal aantal deelnemers nog verder te vergroten zullen we de aankomende periode het kamp ook onder de aandacht gaan brengen van de ons omringende clubs, te weten Hardenberg, Dalfsen, Raalte en Hoogeveen. Hoe leuk als ook vanuit daar enthousiaste hockeyers naar Ommen komen om aan een hockeykamp deel te nemen!

In ieder geval heel gaaf dat het kamp doorgaat, vooralsnog uniek in de regio Oost-Nederland en een echte aanwinst voor onze juniore leden.

Ruud