LISA app push-notificatie en meer.....
12-1-2019  |
De LISA app is eind vorig jaar geheel vernieuwd, dat kan niemand zijn ontgaan. Wel zijn er aantal zaken op de achtergrond verandert die van invloed kunnen zijn op het gebruik ervan.

Allereerst de push-notificatie berichten. Deze worden in de nieuwe app niet standaard meer vertoond, waardoor je zaken kunt missen die wél op de app worden geplaatst. Niet alleen moet je (IOS) onder de algemene instellingen van de iphone het gebruik van push berichten aanzetten (Instellingen, HockeyApp, Berichtgeving), maar ook in de LISA app zul je eea moeten aanpassen. Open de HockeyApp, ga naar het tab-blad "Profiel” en selecteer de "Instellingen” button rechtsboven in het scherm (zie bijlage). Hier heb je de mogelijkheid om een aantal instellingen aan te passen, waaronder het vertonen van push-notificaties in relatie tot clubnieuws. Zet deze dan ook op "aan”, zodat je niets meer mist.....😉

Voor alle "hardcore” zaalhockey fans (spelers, coaches, trainers en ouders) is er extra sectie in de LISA app geplaatst, genaamd "Hockeyfood”. Hockeyfood kun je vinden in de app onder het tab-blad "meer”. Hierin staan veel interessante tips, tricks, filmpjes en wordt wekelijks ge-update met nieuwe content gedurende het zaalhockey seizoen.

Ook is het digitaal wedstrijd formulier gewijzigd, met name omdat de KNHB op de achtergrond overgestapt is naar een andere digitale omgeving genaamd "Hockey Weerelt”. Deze overgang heeft al wat voeten in de aarde gehad en zal dit hoogstwaarschijnlijk de komende periode ook nog wel hebben. Eén van de zaken die verbeterd is is het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF), welke je kunt vinden onder het tab-blad "meer” in de LISA app. Eenmaal ingelogd in de LISA app hoef je vanaf nu niet meer apart in te loggen in het DWF, je wordt als coach of scheidsrechter automatisch herkent en kunt uitslagen of teamindelingen aanpassen.

Mocht je problemen ervaren met inloggen, heb je nog aanvullende vragen over de app of de werking ervan, òf ben je je login gegevens kwijt, stuur dan even een berichtje naar [email protected] Ik help je er graag mee.

Ruud

Bijlage: 5D7D6FE6-0C79-410E-9AA4-4899AD54C4F2.jpeg