In memoriam René van der Ploeg
3-1-2019  |

Vandaag hebben we het bericht ontvangen dat René van der Ploeg vanochtend op 49 jarige leeftijd is overleden. René leed al geruime tijd aan kanker en heeft letterlijk tot het laatst toe gestreden om zijn ziekte te overwinnen. Winnen was namelijk wat René, als speler van het Veteranen A team, ook heel graag deed. Linksvoor aan de rand van de cirkel was zijn favoriete plek, snoeihard slaan op goal zijn visite kaartje.

Met René verliest de club een zeer gewaardeerd lid. René was goedlachs, altijd in voor een geintje, enorm gedreven en zeer betrokken, zowel binnen als buiten de lijnen. Hij is van 2012 tot zomer 2017 trainer geweest van respectievelijk JD8, MC1, MB1 en MA1. Vanaf 2014 was hij, zeker niet onverdienstelijk, aanvoerder van het Veteranen A team. Onder zijn bezielende leiding is de sfeer binnen het team enorm gegroeid en zijn velen weer lid geworden om juist te kunnen spelen in dit team. Hij is jarenlang lid geweest van de kascommissie, heeft de sponsorcommissie nieuw leven in geblazen en was daarnaast zelf trouwe sponsor van de club middels het grote TKC doek achter het goal.

Woorden zeggen vaak niet alles, bijgaande foto eigenlijk des te meer. René was een pracht vent, die door velen enorm zal worden gemist.

Namens alle leden wensen wij Mirna, Xander (speler JA1) en Tristan veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

Bijlage: Rene van der Ploeg.jpg