Bovelander Hockeykampen komt mogelijk naar Ommen!!!
9-12-2018  |

Beste Leden,

Het zal jullie, via social media en posters op de club, niet zijn ontgaan dat we in de meivakantie het leukste hockeykamp van Nederland naar Ommen willen halen. Het Bovenlander hockeykamp, in samenwerking met het team van voormalig Olympisch Kampioen Floris-Jan Bovelander!

Het mini en junior hockeykamp zal plaatsvinden van 29 april t/m 1 mei 2019. De andere mogelijkheid die we hadden aan het begin van de zomervakantie kan niet doorgaan ivm de rigoreuze renovatie van ons gehele veld in die periode.

MINIHOCKEYKAMP

Dit is een driedaags hockeykamp voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar. Het programma is een gave mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, een gastclinic van een echte (ex-) international en natuurlijk superleuke kampspelen. Het is een dagkamp, slapen doe je dus gewoon elke avond thuis. Dus vind je hockey te gek en wil je graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp, geef je dan vandaag nog op!

JUNIOR HOCKEYKAMP

Het Bovelander Junior hockeykamp is voor echte hockeyliefhebbers van 10 t/m 15 jaar. Samen met je vrienden of teamgenoten ben je drie dagen lang bezig met hockey, hockey en nog eens hockey. Dus kun je geen dag zonder hockey, dan is dit hockeykamp echt iets voor jou! In principe is het een dagkamp waarbij je s’avonds thuis slaapt, maar bij voldoende animo kan er ook gekeken worden om één nacht op de club door te brengen.

Het kamp is elke dag van 9.00 tot 18.00, incl. lunch, snacks en drinken. De kampleiding, geheel in handen van de Bovenlander organisatie, overnacht op het clubhuis en zijn ook in staat om deelnemers eerder te ontvangen als dit voor de ouders werk technisch noodzakelijk mocht zijn. De deelnemers krijgen een Bovelander T-shirt en bidon. De kosten zijn €179,- all in, waarbij een 2e of 3e kind uit een gezin een korting van €10,- krijgt. Clubleden krijgen een korting van €10,- (deze code is reeds actief, je kan evt. later betalen)

Geef je snel op want we hebben tenminste 40 deelnemers nodig om het door te laten gaan, hockey ervaring is niet perse nodig. De deadline is 30 december 2018 en opgeven kan via www.bovelander.nl/minihockeykamp/ of www.bovelander.nl/junior-hockeykamp/.

Mocht het idee van het hockeykamp je erg aanspreken maar ben je ivm vakantie niet thuis in mei, laat het dan even weten via een mail aan [email protected] of in een reactie op dit bericht. Het zou dan kunnen zijn dat we voor volgend jaar dit namelijk wederom proberen te organiseren, maar dan ons zullen richten op de 1e week van de zomervakantie

We zijn er van overtuigd dat dit hockeykamp een geweldige kans is voor de jeugd van MHCO om samen een paar fantastische dagen te hebben én gave tips en tricks te leren van top hockeyers. Dus meld je nu aan, het zou gaaf zijn als we dit evenement naar Ommen kunnen halen!

Bijlage: AE84F54C-869C-467B-A15C-CA3AF5CDAEEE.jpeg
Diane Smits, 16-12-2018 @ 20:06:35
Wij zijn ook met vakantie maar Zoë wil graag een volgende keer

Ruud Hijmans, 9-12-2018 @ 22:01:32
Wij zijn in de mei vakantie weg, maar zouden Gijs en Sanne graag opgeven voor een volgende keer.

Richard Smits, 9-12-2018 @ 22:00:08
Wat een geweldig plan! Zoiets hadden we vroeger niet😉