Zaal-Veld trainingsschema zaalseizoen.....
21-11-2018  | 

Het zaal seizoen is in aantocht en dat betekend ook weer een apart trainingsschema voor deze periode. Een periode die loopt van 3 december '18 t/m 23 februari '19. Een aantal zaken zijn vermeldenswaardig.

1) Er zal dit jaar substantieel minder in de Maat getraind gaan worden. Alle teams boven de E's trainen sowieso niet in de Maat. Ook de Schammelte is per dit jaar niet meer in gebruik als training locatie.

2) Alle teams die zaalhockey spelen (behalve JE1) trainen 1x per week in de Carrousel. Dit gebeurd elke keer (dinsdag en vrijdag) met twee teams tegelijk. Hierdoor zal een substantieel deel van de training gaan bestaan uit een partijtjes vorm, waardoor heel goed en heel snel getraind kan worden op de specifieke zaken die horen bij zaalhockey.

3) Veel teams zullen gedurende de winter periode en voor zover het weer het toelaat 1x per week buiten blijven trainen. De trainer bepaald uiteindelijk of een training afgelast dient te worden ivm mogelijk winterse omstandigheden.

4) In de LISA app staat "MFC Carrousel" standaard als trainging locatie aangemerkt, dit kan systeem technisch helaas niet anders. Als je op een training klikt kun je zien dat er in de opmerkingen soms "trainingszaal de Maat" staat vermeldt. Dat betekend dus dat de bewuste training in de Maat wordt uitgevoerd. Zo niet, dan is de training daadwerkelijk in de Carrousel.

5) Er zijn gedurende de winterperiode voor een aantal teams ietwat afwijkende tijden gepubliceerd dan regulier normaal was. Dit komt omdat er ruimte op het veld is vrij gekomen, waardoor we de planning wat in elkaar hebben kunnen duwen. Let daar dus op.

In de bijlage is een overzicht wat per team duidelijk weergeeft wie wanneer waar traint. Het kan zijn dat eea wellicht niet altijd fantastisch uitkomt, maar goed om te realiseren dat dit schema gedurende een paar weken tot stand is gekomen en helaas dus niet flexibel is.

We wensen jullie een goede zaalperiode toe,

Jos en RuudBijlage: zaal-veld trainingsschema zaalseizoen 18-19.pdf

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm