Poule indeling zaal competitie
11-10-2018  |
Alhoewel de daadwerkelijke competitie nog wel even op zich laat wachten, is de poule indeling voor het aankomende zaalseizoen wel al definitief. Dames 1 en alle jeugdteams, met uitzondering van ME8 en MF1, doen mee met de zaalcompetitie, dus we zijn als MHCO weer goed vertegenwoordigd.

Op het concept hebben we als technisch bestuur wat op en aanmerkingen gehad. Goed om te zien dat de KNHB hier naar heeft geluisterd. We zijn tevreden met de definitieve uitkomst, zowel qua poule indeling per team als ook de onderlinge afstanden tot de andere clubs in de poule.

Begin december zal de competitie van start gaan. Rond die tijd zullen we ook weer gaan beginnen met de zaaltrainingen, maar daarover later meer.

Jos en Ruud

Bijlage: definitieve poule indeling zaal 2018-2019 verenigingen.xlsx