Schoolhockey....
8-10-2018  |
Om actiever nieuwe leden te gaan werven heeft Ageeth Blomsma, op verzoek van het bestuur, zich de afgelopen periode ingezet om op de club schoolhockey te organiseren. Afgelopen donderdag 4 en vrijdag 5 oktober was het zover en is er, voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen "het Palet” en "Kardoen”, een gymles vervangen door een korte intensieve hockeyclinic.

In 7 blokken van 45 minuten hebben we uiteindelijk zo’n 160 kinderen kennis laten maken met hockey. Van "hoe hou je een stick vast”, "stoppen/slaan” tot "slalommen en schieten op goal” kwamen voorbij. Twee hele intensieve dagen, waar ik in ieder geval Bert Schoo als medetrainer nogmaals heel hartelijk voor wil bedanken.

Het was prachtig weer en de kinderen hebben zichtbaar genoten. Na afloop hebben ze allemaal een flyer mee naar huis gekregen, die Stefan Meijerink van jouw printshop had aangeleverd. Daarop staat een uitnodiging om te komen proefhockeyen, nu maar hopen dat het ook daadwerkelijk voor concrete aanwas zorgt.

Wat ons betreft sowieso voor herhaling vatbaar,
Ruud