G-hockey......
2-5-2018  |
Beetje "awkward” misschien om het logo van een naastgelegen hockeyclub prominent op je eigen site te hebben staan, maar dit is absoluut voor een goed doel.

Mixed Hockey Club Dalfsen wil, in samenwerking met de KNHB en de gemeente Dalfsen, hockey voor verstandelijk beperkten aan gaan bieden, of althans kijken of daar voldoende behoefte aan is.

Ook wij zijn als club benadert door de KNHB en de gemeente om dit vorm te geven, maar clubtechnisch zijn we hier gewoon nog niet aan toe. Daarom is dit ook een prachtig initiatief dat we graag ondersteunen en onder de aandacht willen brengen van onze leden.

De bijlage spreekt voor zich, op de bar in ons eigen clubhuis staan ook meeneem exemplaren. We hopen dat dit voor Dalfsen en de kinderen die het betreft een succes wordt!

Bijlage: flyer g-hockey.jpg
Roosmarijn Wernars, 4-5-2018 @ 18:21:47
Wat goed!!

Rene van der Ploeg, 2-5-2018 @ 23:39:18
Wat een geweldig initiatief!