Verwarming clubhuis aangepast.......
5-5-2018  |
Het is met het huidige lenteweer al bijna niet meer voor te stellen, maar wát is het afgelopen winter koud geweest op de club. Onbehaaglijk koud en zelfs zo koud dat er delen van de heren wc’s compleet zijn bevroren.

Om daar een eerste verbeteringsslag in aan te brengen zijn er recent op ons verzoek door Groen Installatietechniek wat aanpassingen verricht. Zo is de thermostaat vanuit de kantine, daar waar het in de basis (zonlicht, plat dak, koelkasten, gashaard, etc.) al een "stuk” warmer is, verplaatst naar de gang en is de minimum temperatuur opgehoogd van 6 naar 10 graden.

Daarnaast is het gehele vloerverwarmingssysteem opnieuw afgesteld, waarbij er in hoofdzaak warmte richting gang en kleedkamers zal worden gevoerd en de overige vertrekken op een "anti-vries” stand staan ingesteld.

Tot slot zullen we binnenkort nog twee grote roosters plaatsen in de deur die de kantine scheidt van de gang. Daarmee verwachten we dat er gedurende de week meer warmte uitwisseling plaats vindt tussen het relatief "warme” kantine gedeelte en de "koude” gang/kleedkamers. Hierdoor zou het gehele clubhuis wat gelijkmatiger verwarmt moeten worden en dus ook in z’n geheel wat comfortabeler aan moeten voelen, zonder dat het de energie rekening significant zou moeten veranderen.

We hopen dat dit voldoende maatregelen zijn. Aankomende winter zullen we het uiteraard wederom bekijken en extra aanpassingen treffen mocht dat nogmaals nodig blijken.

Ruud Hijmans, 5-5-2018 @ 13:04:55
Dank 👍

Richard Smits, 5-5-2018 @ 8:43:27
Goed opgepakt en hopelijk het juiste effect😉