Zuilbomen......
1-4-2018  | 
Zuilbomen, al eens van gehoord? Binnenkort zijn ze klaarblijkelijk te bewonderen langs het veld, als afscheiding tussen het hockeyveld en het naast gelegen voetbalveld. Geschrokken van de plotselinge kap van de reeds bestaande bomen en het teruggekeerde beeld van hockeyen op een kale vlakte, hebben we de gemeente gemaild voor tekst en uitleg.

De bestaande bomen zijn gekapt ivm de bloesem- en bladoverlast die ze veroorzaakten. Niet helemaal duidelijk wie hier echt een probleem van heeft gemaakt, maar duidelijk is ‘t dat wat er stond echt weg is. Er komen nu zuilbomen voor terug, die overigens ook bladeren hebben....begrijpt u het nog! 

Er zal vast wel iets moois teruggroeien, maar jammer is het wel dat we qua begroeiing helemaal opnieuw moeten beginnen en het weer voor langere tijd een beetje "kaal” zal aanvoelen.

Brengt me tot slot op het volgende. Heb je groene vingers, heb je altijd al Rob Verlinden willen imiteren of wil je meedenken over wat extra groenvoorziening rond het clubhuis, meldt je dan nu aan via [email protected] Ik ben op zoek naar een aantal mensen die samen met mij eens willen kijken naar het realiseren van wat extra beplanting rond het clubhuis

Groet,
Ruud
Carla Kwant, 5-4-2018 @ 20:47:00
Hopelijk poten ze snel (hoge) zuilbomen

Richard Smits, 3-4-2018 @ 17:57:09
Nu dus duidelijk waarom het een kaalslag was...


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm