Informatie over Mixed Hockey Club Ommen
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Automatische Incasso (1)
 Lid worden (5)
 Lidmaatschap opzeggen (2)
 Teamindeling (2)

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Teamindeling
Wanneer wordt de teamindeling bepaald?
In de maanden mei/juni is iedereen binnen MHCO weer druk met de teamindeling. Het is ons streven om de teamindeling voor 1 juni naar iedereen te communiceren. Voor dit moment wordt de teamindeling eerst besproken met de coaches en de trainers. Daarna krijgt elk lid de teamindeling via de e-mail. Op deze manier wordt elke speler/speelster op hetzelfde moment geinformeerd.

Wie bepaalt de teamindeling?

In het voorjaar zijn er vanuit het bestuur en gesprekken met de trainers en de coaches. In deze gesprekken wordt geinventariseerd of de club rekening moet houden met bepaalde omstandigheden (aanwas, opzeggingen, ziekte, stage, etc.) inzake de teamindeling.

Het bestuur maakt daarna de teamindeling in principe op basis van:
1. Leeftijd
2. Aantallen per 11-tal, 8-tal of 6-tal.
2. Regels van de KNHB
3. Overige omstandigheden (bijv. handicap)

We proberen te allen tijde zoveel mogelijk de teams bij elkaar te houden en alleen te schuiven met spelers/speelsters op eigen verzoek of indien de grootte van bepaalde teams daarom vraagt.