Informatie over Mixed Hockey Club Ommen
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Automatische Incasso (1)
 Lid worden (5)
 Lidmaatschap opzeggen (2)
 Teamindeling (2)

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Hoe kan ik lid van MHCO worden?

Lid worden van MHCO is heel gemakkelijk. Vul je gegevens in op het (proef)lid formulier op de homepage van deze site en je bent automatisch aangemeld.

Als je aanmelding verwerkt is ontvang je extra informatie (team, trainingstijden, kledingadvies, etc.) via de mail. Je bent dus eerst proeflid bij de club, waardoor je rustig de tijd krijgt om te zien of hockey als sport en het team wat voor je zijn.

Moet ik een automatische incasso afgeven als ik eerst proeflid wil worden?
Nee, het is niet verplicht (optioneel) om de gegevens van de automatische incasso in te vullen. Ben je er al vrij zeker van dat je op termijn toch wel lid, dan waarderen we het als je die gegevens wel invult. Scheelt uiteindelijk een stuk administratieve handelingen.

Vanaf welke leeftijd kan ik lid worden?

Je vindt hockey hartstikke leuk of je broer/zus zit al op hockey, en jij wilt ook hockeyen. Je wilt graag een teamsport beoefenen? Meld je aan bij de Mixed Hockey Club Ommen. Maar vanaf welke leeftijd mag je eigenlijk lid worden?

Vanaf 4/5 jaar kun je in principe al beginnen, maar, aangezien hockey toch een vrij technische sport is, is het aan te raden om eigenlijk pas vanaf 6 jaar te beginnen. Met 6 ben je fysiek net wat sterker, kun je langer je concentratie vasthouden en kun je ook gelijk beginnen met wedstrijden te spelen.

Heb je er zin in en wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar [email protected] of kom gewoon eens langs om te kijken!!!!

Wat betekent een Proeflid maatschap?

Voordat je lid wordt kun je eerst een proeflidmaatschap aangaan. Met een proeflidmaatschap train je eerst alleen maar mee. Je wordt in principe al wel toegevoegd aan het team waarbij je ingedeeld zal worden als je daadwerkelijk lid wordt. Zo heb je de beste kans om én het spelletje én het team te verkennen, en dus te kijken of de sport wat voor je is.

Je traint minimaal 4x mee, maar eigenlijk gunnen we je de tijd om rustig te kijken, te ontdekken en te wennen aan de sport en het team. Wil je echter op een gegeven moment ook wedstrijden mee gaan spelen, dan moet je eerst volwaardig lid moeten worden. Pas na geruime tijd zullen we je vragen je keuze te maken.

Wat is het lidmaatschapsgeld?

De ALV heeft op 17-09-'19 de contributie met ingang van seizoen 19/20 als volgt vastgesteld

Veld

Kabouters 4 – 5 jaar: € 45,-

Jeugd 6 – 7 jaar: € 125,-

Jeugd 8 – 13 jaar: € 190,-

Jeugd 14 – 18 jaar: € 235,-

Senior lid: € 265,-

Trainingslid: € 110,-

Student: € 185,- (in bezit van studentenkaart)

Training & Competitie: € 45,-

Alleen Training: € 20,-

De contributie wordt in twee termijnen, september/oktober en januari/februari, geïnd.

De leeftijdsbepaling is de leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen.