Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

28-5-2020
Opzeggen lidmaatschap? 1 juni is de deadline
 
Uiteraard zien we echt niemand graag gaan, maar mocht je wel op willen zeggen let er dan op dat, conform het huishoudelijk reglement, de deadline daarvoor 1 juni aanstaande is. We zijn alweer druk met de teamindelingen van volgend seizoen bezig, noodzakelijk dus om over een actueel ledenbestand te beschikken. 

Je hebt dus nog 5 dagen!

het bestuur
 

25-5-2020
Corona Update
 

Beste allemaal, 


afgelopen week hebben wij de getroffen maatregelen geëvalueerd zoals die op de club zijn getroffen. Allereerst een compliment aan allen voor de soepele manier hoe er is gereageerd en omgegaan wordt met de getroffen maatregelen. De wachtvakken worden goed gebruikt, en het brengen en halen gaat in principe ook goed. 


Uit onze evaluatie kwam naar voren dat er een paar punten zijn die mogelijk aandacht vragen:


1. Fietsen

we merken dat na afloop van de training vaak dwars door de wachtvakken wordt gereden, dit is niet de bedoeling. Blijf na de training dus niet hangen, pak gelijk je fiets en volg de route naar de weg over het asfaltpad


2. Onze buren

Leden van OZC (voetbal) lopen nog weleens over ons terrein, wij zullen dit bij het bestuur van OZC neerleggen dat dit gegeven de maatregelen niet gewenst is;


3. Materialen

Het is niet de bedoeling dat andere dan de trainers dit ter hand nemen.


Het is belangrijk dat we als sportvereniging op een goede manier om blijven gaan met de geldende maatregelen. Op basis daarvan kan er in de toekomst wellicht ook weer een verdere versoepeling mogelijk worden gemaakt. We laten als bestuur in ieder geval geen kans onbenut om de KNHB aan te sporen, in overleg met de overheid, de hervatting van de reguliere competitie per 1 september 2020 weer mogelijk te maken.


Winold, Ruud, Vincent en Dennis


 

25-5-2020
WANTED Bestuurslid
 

Bij deze doen we als bestuur een hernieuwde oproep voor een extra bestuurslid, wie komt ons versterken! Op zich gaat het heel goed met onze club, het ledenaantal in vrijwel alle leeftijdsklassen zit nog altijd in de lift, we zijn financieel gezond en hebben een goede sfeer! Echter rust het geheel aan taken nog teveel op slechts een handvol vrijwilligers, hier willen we echt graag verandering in brengen. 


Het betreft een algemene bestuursfunctie, takenverdeling doen we in overleg en naar kunnen. Het zou goed zijn, ook voor de continuïteit richting de toekomst, als er met name vanuit de (aller)jongste jeugd aanwas komt, meldt u dus aan!   


Vincent, Ruud, Winold en Dennis