ALGEMEEN

5-4-2021
Update hockey competitie.....

Op dit moment zijn competitie wedstrijden op basis van de huidige corona maatregelen helaas nog niet toegestaan. De maatregelen lopen echter tot en met 20 april, voor de periode daarna is het dus nog niet duidelijk wat er mogelijk toegestaan zou kunnen gaan worden.

Om toch een beeld te krijgen wat de KNHB nog zou willen gaan organiseren op het moment dat dat is toegestaan, geeft de onderstaande link een vrij duidelijke uiteenzetting.

Kortom, het kan nog wel eens een lang seizoen worden 😉

2-4-2021
Officiële feestdagen in aantocht

Vandaag begint met Goede Vrijdag een reeks aan officiële vrije dagen en ook de meivakantie komt er alweer aan. Omdat we een beeld hebben dat dit mogelijk nog wel eens een lang seizoen kan gaan worden (mogelijkheid tot herstart competitie lopend tot aan de zomervakantie), lijkt het ons goed om ook af en toe rust in te bouwen voor iedereen. Rust om als trainers, spelers, maar ook als ouders, even "niets te hoeven" en wellicht zelfs in eigen land er tussenuit te kunnen gaan.

Daarom zal er op de navolgende dagen géén training zijn (tenzij dit specifiek anders is overeengekomen tussen de bewuste trainer en het team, én gecommuniceerd via de eigen teamapp):

vr 2 april - Goede Vrijdag
ma 5 april - 2e Paasdag
za 24 april/zo 9 mei - Meivakantie
di 27 april - Koningsdag
wo 5 mei - Bevrijdingsdag
do 13 mei - Hemelvaart
ma 24 mei - Pinkerstermaandag

LISA is reeds aangepast en vertoont de bewuste vrije dagen in je eigen "timeline".

28-3-2021
MHCO groeit, compliment aan onze trainers!

De club zit in de lift, eigenlijk nu al jaren achter elkaar. We groeien, tegen de landelijke trend in, gestaag door. Het komt erop neer dat we nu met het aantal actieve (proef)leden de 260 beginnen te raken, dat is voor onze club een verbluffend aantal spelers.

Eén van de meest in het oog springende ontwikkelingen daarin is dat Dedemsvaart onze club weet te vinden. Het aantal proef- en nieuwe leden uit Dedemsvaart overstijgt soms het aanbod vanuit Ommen zelf. Echt super leuk dat dit gebeurd, zeker als deze groep ook zomaar voor Hardenberg had kunnen kiezen.

Het laat zien dat we als vereniging klaarblijkelijk op de goede weg zijn. Dat de sfeer goed is, dat we onze zaken zo goed als mogelijk voor elkaar hebben, en dat, ondanks de beperkende corona maatregelen, iedereen toch gewoon lekker blijft hockeyen. Niets om voor achterover te gaan hangen, maar wel iets om toch ook wel trots op te zijn.

Waar we sowieso trots op zijn, zijn onze trainers. Het is met name dankzij hen in deze tijd dat de sfeer binnen de diverse teams goed is, dat er leuk en uitdagend wordt getraind, en dat dat klaarblijkelijk uitstraalt op diverse nieuwe proefleden die uiteindelijk besluiten om definitief te blijven.

Het zijn deze trainers, die, vaak in weer en wind, elke week maar weer op het veld staan er iets moois van maken. Zij maken op dit moment de club! Wat ons betreft dan ook een groot compliment waard 👏.

Jan, Floor, Merel, Dennis, Carlijn, Nova, Nine, Heino, Sanne, Anna, Demi, Winold, Floor, Esmee, Noa, Conrad, Marte, Anna, Larissa, Nienke, Isis, Kim, Vincent, Maurice en Floris, enorm bedankt!