Senioren

Senioren zijn leden die op 1 oktober van het betreffende seizoen 18 jaar of ouder zijn. De wedstrijden van de senioren worden in tegenstelling tot de jeugd op zondag gespeeld. Binnen de senioren kennen we de reguliere Dames/Heren competitie (18-35 jaar) en de veteranen competitie (> 35 jaar).

Plezier staat voorop bij MHCO, dat vindt je ook terug bij alle seniore teams die we hebben. Iedereen is dan ook welkom, ook al heb je geen enkele ervaring op het gebied van hockey.

Ben je eventueel geïnteresseerd in deelname aan één van deze teams of wil je eerst wat meer infomatie over de club, meldt je dan aan als proeflid via het formulier op de homepage van deze site of stuur een mail naar [email protected].