Wie is wie?

MHCO is een club van ruim 200 leden en al jarenlang een groeiende vereniging. Het is een kleine maar gezellige club ,waar veel mensen elkaar kennen en vooral heel veel kinderen elkaar elke week weer ontmoeten. Maar dan toch de vraag: Wie is nou wie?

MHCO heeft een bestuur dat bestaat uit 5 leden. Eigenlijk is altijd wel iemand van ons aanwezig op een wedstrijddag, je kunt ons dan dus héél makkelijk even aanspreken. We doen als bestuur ons best om ons vooral zo laagdrempelig mogelijk op te stellen.

Ruud Hijmans is voorzitter ([email protected]), Dennis Boersen is secretaris ([email protected]), Vincent Manten is penningmeester ([email protected]), Winold Boes is wedstrijd coördinator ([email protected]) en Jos Smudde is technische zaken ([email protected]).

De meeste functies spreken voor zich, maar de wedstrijd coördinator en technische zaken leggen we even uit. De wedstrijd coördinator is verantwoordelijk voor de gehele planning van alle wedstrijden op het eigen veld én daarnaast te zorgen dat er voldoende scheidsrechters zijn ingepland. Technische zaken heeft vooral te maken met alles wat samenhangt met teamindelingen, trainingen, trainers, etc. Wellicht de meest uitdagende functie binnen het bestuur.

Doordat we een klein bestuur zijn, zijn de lijntjes kort en kunnen we voor elkaar inspringen als iemand even geen tijd heeft, de bestuurders zijn namelijk ook gewoon vrijwilliger. We proberen als bestuur vooral ons best te doen om een goede sfeer neer te zetten, een veilige omgeving voor de jeugd te creëren, goed om te gaan met de (financiële) belangen van de vereniging, en om de club op alle vlakken "gezond" te houden.