Bovelander hockeykamp op 10-11-12 Augustus 2020
2-7-2020  | 
Nadat het Bovelander Hockeykamp in de meivakantie helaas afgelast moest worden, staat de vervanger op 10 augustus, de laatste week van de zomervakantie, stevig in de agenda. Zoals het er nu naar uitziet gaat het Bovelander Hockeykamp dus door! Een waanzinnig kamp georganiseerd door een professionele organisatie onder leiding van ex-oranje international Floris Jan Bovelander.

Uiteraard volgt de organisatie hierin nauwgezet de adviezen van de RIVM. Er wordt dan ook gewerkt aan een duidelijk protocol om ervoor te zorgen dat alle Hockeykampen Coronaproof gegeven worden. Dit protocol zal zo'n twee weken voor aanvang in de kampbrief aan de deelnemers gecommuniceerd worden. 

Eén van de aanpassingen zal hoogstwaarschijnlijk zijn dat er minder kinderen aan het Hockeykamp kunnen deelnemen, waardoor we eerder dan gebruikelijk vol zullen zitten. Wacht dus niet te lang met boeken! Daarnaast kunt u met een gerust hart boeken, omdat we ook de betalingsvoorwaarden hebben aangepast. U krijgt ten alle tijden het betaalde inschrijfgeld retour als blijkt dat door het Coronavirus de Hockeykampen niet doorgaan. 

Afgelopen jaar hebben al zo'n 20 junior leden (leeftijd 6 t/m 15 jaar) vanuit MHCO meegedaan, een waanzinnig succes en voor herhaling vatbaar! Heb je dus zin om te hockeyen in de zomervakantie, zin om veel te leren én om een paar écht leuke dagen te hebben, meldt je dan aan! Meer informatie over de te gekke Bovelander hockeykampen op MHC Ommen vind je via de volgende link: https://www.bovelander.nl/locaties/mhc-ommen/

Had je je al opgegeven voor het Bovelander kamp in de meivakantie, dan ben je in principe automatisch doorgeschoven naar het nieuwe hockeykamp in augustus. Het is echter wel verstandig even te verifiëren of dat ook daadwerkelijk goed is gegaan.


Bijlage: Bovelander-dagkampen-gaan-door!.png

terug naar vorige scherm