29 april - 1 mei 2020: Bovelander en Bovelander komt weer naar MHCO!
30-1-2020  | 

Na een geweldige start in 2019, waarin meer dan 30 jeugdleden deelnamen, zijn we van plan in de meivakantie weer het leukste hockeykamp van Nederland naar Ommen te halen. Het Bovelander hockeykamp, in samenwerking met het team van voormalig Olympisch Kampioen Floris-Jan Bovelander! 


We hebben de leden gevraagd om aan te geven wat de beste data zijn, en er was een overweldigende meerderheid voor een hockeykamp in de meivakantie. 


Dus het kamp zal plaatsvinden van 29 april t/m 1 mei 2020


Net als vorig jaar willen we jeugd van 6 tot 9, en van 10 tot 15 jaar, aparte mogelijkheden geven om op hun niveau deel te nemen, als deelname aantallen dit toestaan: 


MINI HOCKEYKAMP (6 tot en met 9 jaar)

Dit is een driedaags hockeykamp voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar. Het programma is een gave mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, een gastclinic van een echte (ex-) international en natuurlijk superleuke kampspelen. Het is een dagkamp, slapen doe je dus gewoon elke avond thuis. Dus vind je hockey te gek en wil je graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp, geef je dan vandaag nog op! 


JUNIOR HOCKEYKAMP (10 tot en met 15 jaar)

Het Bovelander Junior hockeykamp is voor echte hockeyliefhebbers van 10 t/m 15 jaar. Samen met je vrienden of teamgenoten ben je drie dagen lang bezig met hockey, hockey en nog eens hockey. Dus kun je geen dag zonder hockey, dan is dit hockeykamp echt iets voor jou! In principe is het een dagkamp waarbij je ’s avonds thuis slaapt, maar bij voldoende animo kan er ook gekeken worden om een nacht op de club door te brengen.


De kampen zijn elke dag van 9.00 tot 18.00, incl. lunch, snacks en drinken. De kampleiding is geheel in handen van de Bovenlander organisatie.

Deelnemers krijgen een Bovelander T-shirt en bidon. 


KOSTEN EN AANMELDING

De kosten zijn €189,- all in, waarbij een 2e of 3e kind uit een gezin een korting van €10,- krijgt. Kids die al eerder hebben deelgenomen (of waarvan een broer of zus heeft deelgenomen, krijgen 2% korting). 


Geef je snel op want we hebben tenminste 30 deelnemers nodig om het door te laten gaan, hockey ervaring is niet perse nodig. 


Opgeven kan via https://www.bovelander.nl/locaties/mhc-ommen/

Doe dit aub voor 1 maart 2020.


We zijn er van overtuigd dat dit hockeykamp een geweldige kans is voor de jeugd van MHCO om samen een paar fantastische dagen te hebben én gave tips en tricks te leren van top hockeyers. 


Dus meld je nu aan!


Bestuur en Activiteitencommissie MHCO


Marlof Maas, 1-2-2020 @ 09:14:54
Kids hebben er zin in!!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
terug naar vorige scherm