Bovelander Hockeykamp, ga je ook?
18-4-2019  |
Blijf je thuis deze mei vakantie en heb je nog niets concreets gepland, misschien is het Bovelander Hockeykamp dan toch echt wat voor jou! 3 dagen lang hockeyen, tips&tricks, gezelligheid, spelletjes en chillen op de club, voor de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

Op www.bovelander.nl kun je je via kamplocaties opgeven voor het hockeykamp bij ons op de club. Al bijna 25 jeugdleden hebben zich opgegeven, dus je bent zeker niet de enige. De leiding bestaat uit 8 enthousiaste hockeyers (Daan, zie bijlage, is er één van 🤪) en het programma staat garant voor een fantastische kamp ervaring! Daarnaast komt er nog echte tophockeyer langs, die ongetwijfeld een mooie "masterclass" hockey zal gaan geven.

De kosten zijn €179 all in voor 3 dagen, waarbij je €10 korting krijgt als je aangeeft dat je lid bent van MHCO.

Dus geef je nu op, 't kan nog!

Bijlage: B4CB15C0-C295-449A-A514-3DAB38AB34C0.jpeg