Hij komt, hij komt...die lieve goede Sint
18-11-2018  |

Lieve kinderen en ouders,

Sint en zijn pieten zijn weer in het land en net als voorgaande jaren komen ze ook weer een kijkje nemen bij onze oh-zo-gezellige hockeyclub! Het rode boek gaf niet heel veel mogelijkheden, maar aanstaande 23 november staat in de agenda. Dat wordt dan ook een groot feest!

We verzamelen om 16:30 op de club. Om een uur of 1700 zal de Goedheiligman verschijnen. Tot die tijd zijn er snoepgoed en spelletjes aanwezig op de club.

Na het bezoek van de Sint wordt er gezamenlijk gegeten op de club. Om 19:00 kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

Coaches van de Funkies, F en E6- jeugd worden verzocht om opgaaf te doen van de aanwezigheid de 23e. Doe dit aub voor 20 November bij de evenementencommissie ([email protected]). Kosten a 5 euro per kind (met name voor cadeautjes) graag per team meenemen in een gesloten enveloppe.

De evenementencommissie